fredag 5 juni 2009

Med hopp om framtiden

I tisdags fick vi information om att en ledarposition på supporten skulle bort och vi fick till vår stora sorg veta att det var vår ledare som får gå. Mest troligt inom bara några veckor.

Inte nog med att han går, men vårt team kan bli splittrat oxå. Jättråkigt då vi varit i stort sett samma människor i minst två år, kanske tre...tiden går fort. Det är ganska bra för att vara på supporten.

Sen är det ju teamet och vår ledare som gjort att jag ändå kunnat stanna så länge som jag har och inte helt gått i väggen. Lite orolig för hur det ska bli nu...

Jag orkar inte ens vara arg längre, men av alla ändringar som ständigt sker var det här ändå det värsta som kunde hända. Hoppet har dock inte lämnat mig, det kanske inte blir så farligt.

Det enda positiva som kom av det här - och ett bevis på att vi är väl drillade av att jobba under stress - var att vi äntligen fick tummen ur att göra något av de 15000 kronor vårt team vann tidigare i år. Så imorgon blir det Liseberg. Där köper vi varsitt festhäfte som innehåller femkamp, två åk och lite valfri mat och dryck. När vi är färdig med det har vi bokat bord på restaurang och ska äta en trerätters meny. Där stannar vi väl tills vi....tja, somnar, får slut mat, slut pengar eller blir less på varandra.

Om A-team verkligen ligger för döden ska vi i alla fall ha en fantastisk sista tid!

"Om du har ett problem, om ingen annan kan hjälpa till, och om du hittar dem, så kanske du kan anlita, The A-team."

//intro till serien A-team. Våra namne, förebilder och maskotar.

Och till de som vill splittra oss finns det bara en sak att säga och det är de odödliga orden från Mr T alias B.A Baracas:

"I pity the fool!"


Jag höjer glaset, spelar vår sång och skålar för teamet, vår ledare och framtiden.
Må det gå oss väl!

----------

Inga kommentarer: