söndag 12 december 2010

Lucka 12

Jobb, jobb och jobb + lite Buffy. Det har varit min dag.

Istället för att tråka ut med en detaljerad redogörelse tänkte jag bjuda på lite musik....och då jag redan har ett härligt fint inlägg med massa bra jullåtar sedan tidigare år tänkte jag inte anstränga mig med att lägga in dem igen, men upptäckte att många av låtarna inte går lyssna på längre.

Då jag ändå var tvungen att göra detta tänkte jag att vi lyssnar på låtarna i versioner och/eller med artister som inte är de absolut vanligaste. Vidga vyerna lite.


The Christmas Song - Ricky Nelson




Who Would Imagine a King - Katharine McPhee



Heaven In My Arms - Carola



My Grown Up Christmas List - Donny Osmond



Mary Did You Know - Kenny Rogers & Wynonna Judd



Silent Night - Kirk Franklin




Nu verkar det som om julkalendern gått ett varv med sorten på produkterna. Nu tar vi samma ett varv till fast med olika dofter och märken. Idag fick jag en stor flaska citrondoftande duschkräm.

Lucka 12.
Sweet Lemon - Shower Gel. 250 ml. Pris i butik 95:-.



Tvålfri rengöring med citronkärnolja. Passar för normal till torr hur. Perfekt för mig alltså och den luktar underbart! Citron har jag inget problem med även om det är stark doft. Ett problem som jag dock kan tänka mig är att om jag går omkring och luktar citron är det risk att någon tror jag badat i diskmedel eller såpa. Städtant alltså. Haha. Jag ska prova.


---------------------------------------
Händelser denna dag i historien
- 12 december.
---------------------------------------

* 627 – I slaget vid Nineve besegrar Herakleios bysantinska här Khusrov II:s persiska styrkor.
* 1901 – Guglielmo Marconi lyckas sända den första transatlantiska radiosignalen, från Cornwall i Storbritannien till Newfoundland i Kanada.
* 1911 – George V kröns till kejsare av Indien i en spektakulär ceremoni i Delhi. Samtidigt ersätter Delhi Calcutta som landets huvudstad.
* 1935 – Det nationalsocialistiska rasbiologiska avelsprogrammet Lebensborn grundas i Tyskland.
* 1939 – Finland vinner sin första större seger över Ryssland i finska vinterkriget genom slaget vid Tolvajärvi.
* 2000 – USA:s högsta domstol avgör den segslitna kontroversen efter det amerikanska presidentvalet, som hållits den 7 november samma år. Domstolen beslutar att någon omräkning av rösterna inte skall ske i tvivelaktiga valkretsar i Florida. George W. Bush blir därmed president, med den minsta marginalen i USA:s moderna historia.

---------------------------------------
Källa: Wikipedia
---------------------------------------

Inga kommentarer: