lördag 4 december 2010

Lucka 4

Efter att ha varit sysselsatt hela gårdagen somnade jag som en knockad - i soffan. Min plan var bara att blunda en stund. Vet inte varför jag inte bara stegade iväg till sängen, men trötthet ger ett svagt sinne. Haha.

När jag vaknade - allt annat än pigg - kände jag glädje när jag dels såg att jag hade en saffransruta kvar på bordet - som jag oskamset stoppade i mig - och dels över att ha somnat så nära adventskalendern. Det var bara att sträcka sig en bit och öppna dagens lucka.

Lucka 4.
Cranberry Joy - Bath & Showergel. 60 ml. 250 ml i butik kostar 95:-


Inga löften om hur det ska fungera den här gången, men ska enligt märkning lukta tranbär. Luktar enligt mig jordgubbar. En doft jag tycker om på själva jordgubbarna och kanske i annat ätbart, men inte på kroppsprodukter.

Jag är dock lite förkyld idag så jag ska vänta ett par dagar och sniffa igen.

Nu dags att göra sig i ordning för kvällens adventstaffel!

---------------------------------------
Händelser denna dag i historien - 3 december.
---------------------------------------

* 771 – Karl den store blir kung över hela Frankerriket.
* 1676 – Under skånska kriget utkämpas slaget vid Lund mellan Sverige och Danmark. Det är ett av de blodigaste fältslagen i den svenska krigshistorien.
* 1971 – Under en konsert på kasinot i Montreux med Frank Zappa och The Mothers of Invention avfyras en signalpistol och en brand utbryter. Medlemmar i rockbandet Deep Purple är några av de som som flyr elden och synen av brandrök över Genèvesjön ger dem inspiration till rockklassikern "Smoke on the Water".
* 1994 – Fyra personer skjuts ihjäl då de så kallade Stureplansmorden inträffar i Stockholm.

---------------------------------------
Källa: Wikipedia
---------------------------------------

Inga kommentarer: